Home

Laatste nieuws

Alle producten

Uiterlijke verzorging

Goed ontbijtplan

Afslanken

Aankomen

Gezond snoep

Energieker & vitaliteit

Gezondheid

 

Sport & voeding

Herbalife24 Sport

 

Welzijnscheck

BMI berekenen

Voedingsadvies

 

Online webwinkel

Bestellen

 

Contact

Wie zijn wij?

 

Zakelijke kans

Generation H

 

Herbalife info

Disclaimer

Privacy

Herbalife voedingssupplementen

Cell Nutrition
 

Voedingssupplement met B-vitamines en botanische factoren In een gemiddeld voedingspatroon zijn sommige voedingsstoffen ruimschoots vertegenwoordigd, maar er zijn ook voedingsstoffen waarvoor dat niet geldt of die moeilijk te verkrijgen of op te nemen zijn. Deze formule biedt u meer van deze specifieke voedingsstoffen die de energieproductie van uw lichaam ondersteunen en uw lichaam helpen om tot efficiŽntere prestaties te komen. Dit supplement is daarom geschikt voor nagenoeg iedereen, en met name voor wie zijn calorieverbruik wenst te beperken.

Elke activiteit die u onderneemt, van ademhalen tot lopen of denken, is afhankelijk van een constante energietoevoer. Om ervoor te zorgen dat u direct over energie kunt beschikken, zijn de cellen in uw lichaam uitgerust met eigen energiecentrales, mitochondriŽn genaamd. Door middel van een reeks biochemische processen creŽren de mitochondriŽn energie uit het voedsel dat u consumeert. Voor een optimale werking van deze biochemische processen heeft uw lichaam een constante toevoer van essentiŽle voedingsstoffen nodig. Door een gebrekkig voedingspatroon, spijsverteringsproblemen of stress wordt het lichaam van veel mensen niet in voldoende mate van deze essentiŽle voedingsstoffen voorzien. Hierdoor verloopt de verwerking van voedsel niet optimaal en kan de productie van energie achterblijven.

De combinatie van voedingsstoffen en planten die in Cell Nutrition is verwerkt, is specifiek ontwikkeld om en optimale verwerking van de voedingswaarde uit het door u geconsumeerde voedsel te bereiken. Ook kan het bijdragen aan een efficiŽntere opname van de voedingsstoffen uit het door u geconsumeerde voedsel. Cell Nutrition bevat twee belangrijke planten extracten: chlorella en shiitake, alle beide bekend om het vermogen tot omgang met stress te stimuleren. Om dezelfde reden zijn er ook drie essentiŽle B-vitaminen aan toegevoegd. Als u in de loop van de dag Cell Nutrition gebruikt, zorgt u ervoor dat de productie van energievoorraden in uw lichaam en de verwerking van essentiŽle voedingsstoffen gestimuleerd worden.

 
Heeft u interesse in onze Herbalife producten, direct bestellen of wilt u meer informatie? Vult u dan dit formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op en geven u, geheel vrijblijvend een advies op maat.
 
5Top
   
 

© Treasure Life 1999- 2015 Alle rechten voorbehouden - Onafhankelijk Herbalife Distributeur Eindhoven