Home

Laatste nieuws

Alle producten

Uiterlijke verzorging

Goed ontbijtplan

Afslanken

Aankomen

Gezond snoep

Energieker & vitaliteit

Gezondheid

 

Sport & voeding

Herbalife24 Sport

 

Welzijnscheck

BMI berekenen

Voedingsadvies

 

Online webwinkel

Bestellen

 

Contact

Wie zijn wij?

 

Zakelijke kans

Generation H

 

Herbalife info

Disclaimer

Privacy

Herbalife voedingssupplementen

Fiberbond
 

Geactiveerde Vezeltabletten. Een unieke mix van vezels en natriumcholeaat, die kan helpen om het afvoerproces in stand te houden en bijdragen aan de emulsievorming van vet bij de spijsvertering. Wetenschappers en voedingsdeskundigen geven het advies meer voedingsvezels en minder vet en calorieën te eten om het welzijn te bevorderen. Helaas is het typisch westerse voedsel juist erg vetrijk en vezelarm.

Wat zijn voedingsvezels? Vezels zijn het onverteerbare residu van koolhydraten dat in voeding voorkomt. Er zijn twee soorten: oplosbare en onoplosbare vezels. De oplosbare zijn zacht en papperig – zoals in bonen en rijst. De onoplosbare zijn hard en grof, zoals in zemelen.

Welk voedsel bevat veel vezels? Natuurlijk voedsel is meestal vezelrijk. Denk aan volle granen, noten, zaden, fruit en groenten.

Wat doen vezels in het lichaam? De vezels gaan via de maag naar het darmstelsel en nemen in de dikke darm water en afvalstoffen op, waarna zij met de ontlasting het lichaam verlaten.

Wat is het nut van vezels? Als men genoeg vezels eet, maakt u de tijd dat het voedsel in het darmstelsel doorbrengt korter. Voedingsvezels kunnen de snelheid verhogen waarmee het voedsel de darmen passeert en zo bijdragen aan de verwijdering van afvalstoffen uit het lichaam.

Wat is de aanbevolen hoeveelheid per dag? 25-30 gram of meer, zo luidt het advies. Tegenwoordig bevat de doorsnee westerse maaltijd ongeveer 17 gram. Om op de 35 te komen zou u dagelijks een hoeveelheid van ongeveer 25 sneetjes volkorenbrood moeten eten.

Wat gebeurt er als u te weinig vezels binnenkrijgt? Uit onderzoek blijkt dat een tekort aan vezels tot allerlei gezondheidsproblemen leidt.

Hoe helpt Fiberbond? De unieke mix van actieve vezels en natriumcholeaat kan helpen om het afvoerproces in stand te houden en bijdragen aan de emulsievorming van vet bij de spijsvertering.

Ook kan het een rem zetten op uw lekkere trek.

 
Heeft u interesse in onze Herbalife producten, direct bestellen of wilt u meer informatie? Vult u dan dit formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op en geven u, geheel vrijblijvend een advies op maat.
 
5Top
   
 

© Treasure Life 1999- 2015 Alle rechten voorbehouden - Onafhankelijk Herbalife Distributeur Eindhoven