Home

Laatste nieuws

Alle producten

Uiterlijke verzorging

Goed ontbijtplan

Afslanken

Aankomen

Gezond snoep

Energieker & vitaliteit

Gezondheid

 

Sport & voeding

Herbalife24 Sport

 

Welzijnscheck

BMI berekenen

Voedingsadvies

 

Online webwinkel

Bestellen

 

Contact

Wie zijn wij?

 

Zakelijke kans

Generation H

 

Herbalife info

Disclaimer

Privacy

Herbalife voedingssupplementen

Niteworks
 
Het mooie van de Herbalife producten is dat u, telkens als u een supplement toevoegt, u uw algehele welzijn verbetert. Niteworks™ vormt een natuurlijke aanvulling op de Herbalife producten voor gewichtsbeheersing en de specifieke voedingsproducten.
 
Het voedingssupplement Niteworks™ is ontwikkeld door Herbalife in samenwerking met Nobelprijswinnaar Louis J. Ignarro. Deze heeft zijn leven gewijd aan het onderzoek naar de levensverbeterende eigenschappen van stikstofoxide.

Dokter Louis J. Ignarro, nobelprijswinnaar in medicijnen in het jaar 1998!

Hart en gezondheid Een gezond hart is noodzakelijk voor een lang en actief leven. Doe regelmatig aan lichaamsbeweging om de gezondheid van uw hart te bevorderen en probeer een selectie van supplementen die een optimale hart- en vaatfunctie bevorderen.

 
Uw lichaam werkt als een batterij: Overdag verzorgt uw lichaam de dagelijkse bezigheden. ’s Nachts laadt het zichzelf weer op voor de taken van de volgende dag. Maar hoe werkt dit precies?

Zuurstof en bloed: uw bloedvatenstelsel bestaat uit aders en slagaders. De slagaders brengen zuurstofrijk bloed naar uw organen toe, terwijl de aders zuurstofarm bloed terugvoeren naar het hart. Het hart pompt het bloed door de longen waar zuurstof aan het bloed wordt toegevoegd. Het bloed stroomt daarna weer terug naar het lichaam via de slagaders. Een gesloten circuit dus. Centraal in dit systeem staat het hart. Het hart krijgt zuurstofarm bloed, voegt zuurstof toe en pompt het zuurstofrijke bloed weer verder door het lichaam. Maar op zeker moment kunnen slagaders of aders minder goed gaan functioneren, wat leidt tot een verminderde bloedtoevoer. Dit is het geval bij spataderen en dichtslibbende aders. Hoe beter de doorstroming is, hoe beter uw welzijn.

 

Geef uw lichaam de beste voeding terwijl u slaapt. Het is van vitaal belang dat uw hart gezond blijft. Het Herbalife Healthy Heart programma is samengesteld met uw toekomst voor ogen.

 

Zorg goed voor uw hart en neem Niteworks™ voor u naar bed gaat. Niteworks™ vergroot het stikstofoxide-niveau dat steeds lager wordt naarmate u ouder wordt en dat ’s nachts op het laagste niveau staat.

Onderzoek toont aan dat stikstofoxide belangrijk is bij de toevoer van bloed naar de vitale organen zoals het hart en de nieren.

 

Niteworks™ is in het bijzonder geschikt voor iedereen ouder dan 35 jaar. Maar het kan door iedereen gebruikt worden die zijn of haar stikstofoxide-niveau ’s nachts wil aanvullen.

Wat is stikstofoxide?
Misschien hebt u nog nooit gehoord van stikstofoxide. Maar wereldwijd hebben wetenschappers aangetoond dat stikstofoxide invloed kan hebben op het functioneren van longen, lever, nieren, maag en hart. Ons bloedvatenstelsel gebruikt stikstofoxide bij de bloedtoevoer naar elk willekeurig lichaamsdeel. stikstofoxide kan rustgevend werken en de bloedvaten verwijden, waardoor het hart en de weefsels beter van bloed worden voorzien. Bij een gezond eetpatroon en voldoende lichaamsbeweging kan het ook een positieve uitwerking hebben op de bloeddruk.

Hoe kom ik aan meer stikstofoxide?
Als u zorgt voor een aanvulling van L-Arginine en L-Citrulline kan uw lichaam meer stikstofoxide produceren. Lichaamsbeweging bevordert de productie van stikstofoxide optimaal. Want door te bewegen zorgt u ervoor dat uw bloed beter doorstroomt.

 
Hoe dient Niteworks™ gebruikt te worden? Voeg het Niteworks™ poeder toe aan water of sap en drink het op voordat u naar bed gaat.
 
Heeft u interesse in onze Herbalife producten, direct bestellen of wilt u meer informatie? Vult u dan dit formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op en geven u, geheel vrijblijvend een advies op maat.
 
5Top
   
 

© Treasure Life 1999- 2015 Alle rechten voorbehouden - Onafhankelijk Herbalife Distributeur Eindhoven