Home

Laatste nieuws

Alle producten

Uiterlijke verzorging

Goed ontbijtplan

Afslanken

Aankomen

Gezond snoep

Energieker & vitaliteit

Gezondheid

 

Sport & voeding

Herbalife24 Sport

 

Welzijnscheck

BMI berekenen

Voedingsadvies

 

Online webwinkel

Bestellen

 

Contact

Wie zijn wij?

 

Zakelijke kans

Generation H

 

Herbalife info

Disclaimer

Privacy

Herbalife voedingssupplementen

RoseGuard
 

Antioxidant voedingssupplement. In de prehistorie leefde de mens op bessen, vruchten en allerlei planten. Vandaag de dag leven de meeste van ons op kant-en-klaar maaltijden, fastfood en andere bewerkte voedingsmiddelen. De mens heeft inmiddels enorme vooruitgang geboekt, maar vanuit het oogpunt van voeding hebben we zonder twijfel een aantal stappen terug gedaan. RoseGuard is op basis van de traditionele antioxyderende vitaminen C en E en caroteno´den ontwikkeld. De kruidensamenstelling van RoseGuard* helpt de belangrijke voedingsstoffen aan te vullen die dagelijks verloren gaan door een slecht voedings-patroon, luchtvervuiling en stress.

Antioxidanten zijn voedingsstoffen die in staat zijn vrije radicalen onschadelijk te maken. Ze functioneren als onze interne afweertroepen die schade aan de cellen verminderen. Tijdens de stofwisselingsprocessen in het lichaam, worden vrije radicalen geproduceerd als een normaal nevenproduct van oxidatie. Een overmaat aan vrije radicalen kan de lichaamcellen voortijdig ouder laten worden. De Ĺverdedigingsliniesĺ noemen we anti-oxidanten. Er zijn echter een groot aantal factoren waardoor er beduidend meer vrije radicalen worden aangemaakt, zoals stress, een slecht voedingspatroon en luchtverontreiniging bijvoorbeeld. Takjes rozemarijn worden vaak gebruikt om olijfolie vers te houden en te voorkomen dat het ranzig wordt.

 

Waarom hebben we eigenlijk antoxidanten nodig? Elke dag staat ons lichaam bloot aan een waar bombardement van negatieve factoren. Luchtverontreiniging, stress, onvolwaardige voeding en slechte eetgewoonten zorgen voor een verhoogde aanmaak van vrije radicalen die ons immuunsysteem verzwakken. Om deze dagelijkse aanvallen te helpen afslaan, is het verstandig om ons hiertegen te beschermen door antioxyderende voedingssupplementen te gebruiken.

Welke van de onderstaande factoren zijn van toepassing op uw dagelijks leven? Onregelmatig eten of maaltijden overslaan; veel volvette of zoete producten eten; regelmatig alcoholgebruik; roken; vaak en ver onderweg zijn; niet regelmatig bewegen; blootstaan aan (uitlaat)gassen, chemicaliŰn of gifstoffen; te weinig of slecht slapen; stress, thuis of op het werk; vaak verkouden zijn en niet snel weer beter worden. Dit zijn allemaal factoren waardoor er veel vrije radicalen worden aangemaakt die uw afweervermogen aantasten. Door meer voedingsmiddelen te eten met veel anti-oxidanten en daarnaast een hoogwaardig anti-oxidant voedingssupplement te gebruiken, creŰert u een betere natuurlijke verdediging tegen de schade die deze vrije radicalen aanrichten.

Waarom is het zo belangrijk om minimaal 5 keer per dag fruit of groenten te eten? Vers fruit en verse groenten bevatten natuurlijke vormen van anti-oxidanten en bieden u zo steun bij uw natuurlijke bescherming tegen vrije radicalen. Als u door uw levensstijl niet genoeg tijd heeft om uitgebalanceerde maaltijden klaar te maken met veel verse producten, kan het verstandig zijn om uw anti-oxidanten aan te vullen met een kwaliteitssupplement. Zijn de groenten en fruit die u eet ook vers? Als ze niet goed bewaard worden, te lang hebben gelegen of te lang zijn gekookt, heeft dat gevolgen voor de voedingswaarde en op de antioxyderende werking van groente en fuit.

 

RoseOx is een anti-oxidant voedingssupplement op kruidenbasis dat is samengesteld uit rozemarijnextract en een exclusieve combinatie van verschillende andere kruiden. Hierdoor ontstaat er een synergie met de natuurlijke hulpbronnen van het lichaam en de antioxyderende vitamine C en E en caroteno´den. Rozemarijn staat algemeen bekend als een kruid dat vooral zijn toepassing vindt in de keuken. Het is afkomstig uit het oude Rome en Griekenland en werd pas in de Middeleeuwen naar Engeland gebracht.

 
Heeft u interesse in onze Herbalife producten, direct bestellen of wilt u meer informatie? Vult u dan dit formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op en geven u, geheel vrijblijvend een advies op maat.
 
5Top
   
 

ę Treasure Life 1999- 2015  Alle rechten voorbehouden - Onafhankelijk Herbalife Distributeur Eindhoven