Home

Laatste nieuws

Alle producten

Uiterlijke verzorging

Goed ontbijtplan

Afslanken

Aankomen

Gezond snoep

Energieker & vitaliteit

Gezondheid

 

Sport & voeding

Herbalife24 Sport

 

Welzijnscheck

BMI berekenen

Voedingsadvies

 

Online webwinkel

Bestellen

 

Contact

Wie zijn wij?

 

Zakelijke kans

Generation H

 

Herbalife info

Disclaimer

Privacy

Herbalife Adviesraad

 
Als marktleider in de welzijnsindustrie is Herbalife trots op haar adviesraad. Samen zorgen deze teams van vooraanstaande medici voor de ontwikkeling op het gebied van voeding, een uitstekende kwaliteit van de Herbalife producten en de voorlichting van klanten wereldwijd.
 
Adviesraad
Herbalife heeft een eigen Scientific Advisory Board (SAB) die erop gericht is de voedingswetenschap verder te ontwikkelen. Leden van de SAB verrichten baanbrekende onderzoek naar het gebruik van pharmafood voor gewichtbeheersing en verbetering van de gezondheid in het algemeen. Hun expertise leidt tot productinnovatie en positioneert Herbalife op de voorgrond van de welzijnsindustrie. De Board bestaat uit voorzitter, David Heber, hoofd van het Center for Human Nutrition van de Universiteit van CaliforniŽ, Los Angeles; en  Louis Ignarro, winnaar van de Nobelprijs voor Physiologie in 1998.
 
David Heber

Voorzitter van Herbalifeís Wetenschappelijke Adviesraad, directeur van het UCLA Centre for Human Nutrition; tevens directeur van het UCLA Centre for Dietary Supplement Research in Botanicals.

David Heber schreef o.a. de bestseller L.A. Shape Diet, het Herbalife pakket is hieruit voortgekomen.
 
Dr. Louis Ignarro
Wetenschappelijke Adviesraad van Herbalife; Nobelprijswinnaar 1998 in Fysiologie in de Geneeskunde; Onderscheiden als Professor in de Pharmacologie aan de UCLA School of Medicine; bekroond met de Basic Research Prize van de American Heart Association in 1998; National Academy of Sciences; American Academy of Arts and Sciences.
 

Dr. Lou Ignarro schreef het boek NO More Heart Disease, het Herbalife product Niteworks speelt compleet in op de bevindingen van dit boek.

 
Heeft u interesse in onze Herbalife producten, direct bestellen of wilt u meer informatie? Vult u dan dit formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op en geven u, geheel vrijblijvend een advies op maat.
 
5Top
   
 

© Treasure Life 1999- 2015 Alle rechten voorbehouden - Onafhankelijk Herbalife Distributeur Eindhoven