Home

Laatste nieuws

Alle producten

Uiterlijke verzorging

Goed ontbijtplan

Afslanken

Aankomen

Gezond snoep

Energieker & vitaliteit

Gezondheid

 

Sport & voeding

Herbalife24 Sport

 

Welzijnscheck

BMI berekenen

Voedingsadvies

 

Online webwinkel

Bestellen

 

Contact

Wie zijn wij?

 

Zakelijke kans

Generation H

 

Herbalife info

Disclaimer

Privacy

Herbalife voedingssupplementen

Aloesiroop
 

Een pure verfrissende drank op basis van aloŽ. Met behulp van recente wetenschappelijke ontdekkingen is Herbalife erin geslaagd om de beroemde organische voedingstoffen uit de AloŽ-Veraplant te destilleren en te stabiliseren. Deze verfrissende siroop is een positieve manier om ervoor te zorgen dat u dagelijks genoeg water drinkt. Dankzij de kalmerende kruidenkwaliteiten van AloŽ (40%), heeft deze verfrissende drank een positieve invloed op de spijsvertering.

 

Hoeveel koffie en thee drinkt u op een dag? Als dat te veel is, onttrekt u belangrijke voedingsstoffen aan uw lichaam. Voor een verfrissend alternatief, vervangt u minimaal twee kopjes per dag door een drankje dat u met behulp van onze AloŽsiroop bereidt. Dan haalt u het beste uit de rijke voedingsstoffen en de verzachtende kwaliteiten van de AloŽ-Veraplant.

Drinkt u regelmatig water? Voedingsdeskundigen adviseren ons om minimaal 1,5 liter water per dag te drinken om onze lichaamsfuncties optimaal te laten functioneren. Uitdroging wordt vaak niet in eerste instantie herkend als de oorzaak van veel klachten, maar elke cel in ons lichaam heeft voortdurend vocht nodig. AloŽ Plantenconcentraat is een positieve en verfrissende manier om ervoor te zorgen dat u dagelijks genoeg water drinkt.

Drinkt u vaak fris in plaats van water? Eťn glas frisdrank bevat al snel zes suikerklontjes! U kunt ook een heerlijk glas AloŽsiroop nemen waardoor u aanzienlijk minder suiker binnenkrijgt.

Bent u vaak op pad met nauwelijks tijd om rustig te eten? Zo kunnen allerlei maagklachten ontstaan doordat het voedsel niet goed wordt verteerd en dus niet volledig door het lichaam kan worden opgenomen. Water is een essentieel onderdeel van het spijsverteringsproces. Drink dan ook een half uur voor de maaltijd een glas water voor een betere spijsvertering.

Eet u vaak gehaast terwijl u al gespannen bent over wat u daarna nog moet doen? Door stress komen hormonen vrij die de natuurlijke spijsverteringprocessen bemoeilijken. Het is natuurlijk het beste wanneer we dingen vermijden die een negatieve uitwerking op ons lichaam hebben. Maar wanneer we toch eens een hectische dag hebben, draagt het drinken van AloŽsiroop zeker bij tot een meer positieve en opgewekte kijk op het leven. AloŽ Plantenconcentraat is gemakkelijk te bereiden en smaakt heerlijk. Een gezonde dorstlesser!

 
Heeft u interesse in onze Herbalife producten, direct bestellen of wilt u meer informatie? Vult u dan dit formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op en geven u, geheel vrijblijvend een advies op maat.
 
5Top
   
 

© Treasure Life 1999- 2015 Alle rechten voorbehouden - Onafhankelijk Herbalife Distributeur Eindhoven