Home

Laatste nieuws

Alle producten

Uiterlijke verzorging

Goed ontbijtplan

Afslanken

Aankomen

Gezond snoep

Energieker & vitaliteit

Gezondheid

 

Sport & voeding

Herbalife24 Sport

 

Welzijnscheck

BMI berekenen

Voedingsadvies

 

Online webwinkel

Bestellen

 

Contact

Wie zijn wij?

 

Zakelijke kans

Generation H

 

Herbalife info

Disclaimer

Privacy

Herbalife Company Geschiedenis

 
Al meer dan 35 jaar weerspiegelt de geschiedenis van Herbalife een buitengewoon groot persoonlijk succes. Van het oorspronkelijke doel van onze oprichter Mark Hughes tot de levensveranderende resultaten van onze Distributeurs, deel het bereiken van deze mijlpalen en verander mensenlevens!
 
De jaren '80
1980
Mark Hughes start Herbalife in februari 1980, hij verkoopt het "original" gewichtbeheersingsprogramma vanuit de kofferbak van zijn auto!

1982
Herbalife opent een vestiging in Canada, tientallen andere landen zullen snel volgen. In de tussentijd bedraagt de omzet meer dan 2 miljoen Amerikaanse dollar.

1986
Herbalife wordt verhandeld op de NASDAQ. Jim Rohn start gemotiveerd en geïnspireerd bij en twee nieuwe Formule 1 Proteïnedrank smaken worden geïntroduceerd: Chocolade en Aardbei.

1988
Herbalife breidt internationaal snel uit, er vinden wereldwijd vier Extravaganza's plaats, alsmede evenementen in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Australië en Canada.


De jaren '90
1992

Er worden 'cutting-edge' producten gelanceerd en de maandelijkse sales stijgt van 3.1 miljoen Amerikaanse dollar tot 21 miljoen Amerikaanse dollar!

1994
Mark Hughes onthult de Herbalife Family Foundation*, een liefdadigheidsinstelling die erop gericht is wereldwijd de toekomst van kinderen te verbeteren.

1996
Herbalife bereikt de mijlpaal van 1 miljard en viert dit met de verhuizing van het hoofdkantoor naar Century City, Californië.

1998
Er worden 19 nieuwe producten gelanceerd tijdens de Amerikaanse Extravaganza in Orlando, Florida, tot grote vreugde van duizenden aanwezigen. Herbalife noteert ook de grootste productie-bonus ooit uitgekeerd, 16 miljoen Amerikaanse dollar!


2000 en verder...
2000

Herbalife viert haar 20ste verjaardag met een verkoopkanaal van meer dan één miljoen onafhankelijke Distributeurs met een aanbod van meer dan 100 producten voor Inwendige en Uitwendige Voeding in meer dan 50 landen.

2003
De omzet van Herbalife bedraagt meer dan 1,8 miljard Amerikaanse dollar en neemt nog steeds toe in 63 landen wereldwijd. Het Mark Hughes Cellular & Molecular Nutrition Laboratory opent haar deuren, Herbalife's Scientific & Medical Advisory Boards wordt opgericht en nog een aantal baanbrekende producten maken hun debuut!

2004
Herbalife lanceert ShapeWorks™ en gaat naar de beurs.

Herbalife brengt het revolutionaire gewichtbeheersingsprogramma ShapeWorks™ op de markt met ondersteuning van vooraanstaande wetenschappers op het gebied van gewichtsbeheersing. Het is het grootste corporate initiatief tot nu toe dat de weg plaveit voor ongekend groot succes. Het jaar eindigt met Herbalife’s beursgang.

2005
Herbalife's Zilveren Jubileum!

We verbeteren al 26 jaar lang de gezondheid en het geluk van mensen. Herbalife lanceert de nieuwe NouriFusion uiterlijke verzorgingslijn.

2007
Herbalife's wereldwijde omzet!

In 2007 halen we een record om van 3,6 miljard dollar!

2008
Herbalife Nederland 15 jarig bestaan! Wereldwijd in 66 landen.

2015
Herbalife nu al verkrijgbaar in 90 landen.

Wat zal de toekomst brengen?

De spannende mogelijkheden in de toekomst van Herbalife zijn grenzeloos! Als u meer wilt weten over de mogelijkheden om uw leven te veranderen met Herbalife dan kunt u hier klikken voor de feiten over onze toekomst!

*De Herbalife Family Foundation en de Herbalife International Family Foundation zijn aparte juridische entiteiten van Herbalife International, Inc.

 
Heeft u interesse in onze Herbalife producten, direct bestellen of wilt u meer informatie? Vult u dan dit formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op en geven u, geheel vrijblijvend een advies op maat.
 
5Top
   
 

© Treasure Life 1999- 2015 Alle rechten voorbehouden - Onafhankelijk Herbalife Distributeur Eindhoven