Home

Laatste nieuws

Alle producten

Uiterlijke verzorging

Goed ontbijtplan

Afslanken

Aankomen

Gezond snoep

Energieker & vitaliteit

Gezondheid

 

Sport & voeding

Herbalife24 Sport

 

Welzijnscheck

BMI berekenen

Voedingsadvies

 

Online webwinkel

Bestellen

 

Contact

Wie zijn wij?

 

Zakelijke kans

Generation H

 

Herbalife info

Disclaimer

Privacy

Gewichtbeheersingsprogramma

Voor een veilige, effectieve en betrouwbare gewichtsbeheersing noemen wij u zeer doeltreffende hulpmiddelen:

1. De gewichtsproducten van Herbalife

2. Verandering van eetgewoonten

3. Regelmatige lichaamsbeweging.

4. Voldoende water inname

5. Voldoende rust

U maakt helemaal zelf uit hoe u uw gewicht onder controle brengt met de Herbalife producten of met een van de programma's Classic Quikstart of Quickstart. Het kernpunt in ons programma vormt het consequente gebruik van de Formule 1 prote´nedrank, een superieure en onovertroffen maaltijdvervanger. Formule 1 kunt u eindeloos variŰren, het is overheerlijk en heeft al vele miljoenen mensen over de hele wereld geholpen om hun streefgewicht te bereiken (en te behouden). Formule 1 is verkrijgbaar in zes heerlijke smaken.

Verander uw eetgewoonten

Uw lichaam reageert op veranderingen, zowel ten goede als ten kwade. Herbalife's Gewichtbeheersingsprogramma helpt u om gunstige wijzigingen in uw dieet aan te brengen die een positieve vetafbrekende reactie oproepen. De producten leveren uitgebalanceerde macrovoedingsstoffen die voorzien in de in de energiebehoefte van uw lichaam. Verder bevatten zij vitaminen en mineralen waardoor het lichaam optimaal kan functioneren. En tenslotte ook verschillende kruiden die speciaal zijn geselecteerd om hun vermogen om de lichamelijke vitaliteit te helpen verhogen en behulpzaam te zijn bij de afvoer van opgeslagen afvalstoffen. Deze gecombineerde werking is uniek voor ons programma.

Regelmatige beweging

Uw lichaam is gebouwd om te bewegen. Vergelijk de energie en de schittering die u waarneemt bij stromend water met stilstaand water, bijvoorbeeld in een vijver. Het eerste is fris en sprankelend, het ander doet niets. Met uw lichaam is het net zo. Beweging vraagt energie, flinke activiteit geeft ons kracht en is goed voor onze organen. Gebrek aan beweging betekent dat het lichaam lusteloos, futloos en inefficiŰnt wordt. Wat zou u liever willen zijn - een glinsterende beek of een donkere poel? Neem uzelf voor driemaal per week 30-40 minuten aan lichaamsbeweging te doen en merk hoeveel verschil dat kan uitmaken.

 
Heeft u interesse in onze Herbalife producten, direct bestellen of wilt u meer informatie? Vult u dan dit formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op en geven u, geheel vrijblijvend een advies op maat.
 
5Top
   
 

ę Treasure Life 1999- 2015 Alle rechten voorbehouden - Onafhankelijk Herbalife Distributeur Eindhoven