Home

Laatste nieuws

Alle producten

Uiterlijke verzorging

Goed ontbijtplan

Afslanken

Aankomen

Gezond snoep

Energieker & vitaliteit

Gezondheid

 

Sport & voeding

Herbalife24 Sport

 

Welzijnscheck

BMI berekenen

Voedingsadvies

 

Online webwinkel

Bestellen

 

Contact

Wie zijn wij?

 

Zakelijke kans

Generation H

 

Herbalife info

Disclaimer

Privacy

Herbalife voedingssupplementen

Herbalifeline
 

Voedingssupplement met Omega-3 vetzuren van hoge kwaliteit DHA en EPA Vroeger slikten we gewoon een capsule levertraan om gezond te blijven. Maar tegenwoordig is dat, met ons druk en stressvol bestaan, echt niet meer voldoende. Vis bevat belangrijke voedingsstoffen, dat valt niet te ontkennen. Maar toch toont wetenschappelijk onderzoek aan dat er op het Europese menu veel te weinig vis voorkomt of niet alle voedingsstoffen in de vis worden volledig geassimileerd. Herbalifeline stelt u in staat om toch van de rijkdom die de zee biedt te genieten en is een uitstekende manier om uw dagelijkse inname van Omega-3 essentiŽle vetzuren aan te vullen en om uw vaatsysteem helpen goed te functioneren.

Alle vetten zijn toch schadelijk? Voedsel dat meervoudig onverzadigde vetzuren bevat, zorgt ervoor dat we Omega-3 en Omega-6 essentiŽle vetzuren binnenkrijgen. Dat zijn de goede onderdelen van vetten.

Waarom is het belangrijk om voldoende Omega-3 essentiŽle vetzuren binnen te krijgen? Omega-3 essentiŽle vetzuren hebben we hard nodig om gezond te blijven. Ons lichaam kan die niet zelf aanmaken en moet die daarom uit onze voeding halen. Helaas zitten er niet voldoende Omega-3 essentiŽle vetzuren in onze hedendaags voedsel.

Waarom krijgen we onvoldoende Omega-3 essentiŽle vetzuren binnen? Vis, zoals zalm, haring, makreel en sardientjes, is de belangrijkste leverancier van Omega-3 essentiŽle vetzuren. Maar het staat niet vaak genoeg op ons menu. Misschien omdat verse vis zo duur is, misschien omdat het lastig klaar te maken is of omdat de smaak minder gewaardeerd wordt dan die van vlees of kaas.

Krijgt u er wel genoeg? Voedingsdeskundigen adviseren om minimaal drie keer per week vis te eten. Daarmee krijgt u voldoende Omega-3 essentiŽle vetzuren binnen.

En als u van vis niet houdt? Er zijn mensen die slechts eenmaal per week vis eten, of helemaal niet. De hoogwaardige ingrediŽnten met Omega-3 vetzuren van Herbalife helpen om te voorzien in wat het lichaam nodig heeft. De capsulevorm is gemakkelijk bij een actieve levensstijl.

Omega-3 en Omega-6 essentiŽle vetzuren Ė wat is het verschil? Meestal gebruiken we plantaardige olie, zoals zonnebloemolie. Die zorgt voor voldoende Omega-6 essentiŽle vetzuren, maar bevat nauwelijks Omega-3 essentiŽle vetzuren, omdat die vooral voorkomen in vis.

 

Wat zijn de voordelen van regelmatig gebruik van Herbalifeline? Dit supplement is een uitstekende manier om uw dagelijkse inname van Omega-3 essentiŽle vetzuren aan te vullen. EPA en DHA helpen het vaatsysteem goed te functioneren. De combinatie van essentiŽle oliŽn afkomstig van tijm, pepermunt en kruidnagel helpt de visoliŽn vers en zuiver te bewaren en een eventuele nasmaak te verminderen.

Ik slik niet graag visolie-capsules vanwege de nasmaak. De capsule bevat drie essentiŽle oliŽn: tijm-, pepermunt-en klaverextracten, die de visolie vers en puur houden en de vissige nasmaak tegengaan.

Hoeveel heeft u er nodig? Hoeveel Omega-3 essentiŽle vetzuren uw lichaam nodig heeft, hangt af van uw gewicht, voedingspatroon en manier van leven. Als u bijvoorbeeld veel verzadigde verzuren eet (vetzuren die hard worden bij kamertemperatuur zijn), dan heeft u meer nodig. Wat u nodig heeft, zal per persoon verschillen.

 
Heeft u interesse in onze Herbalife producten, direct bestellen of wilt u meer informatie? Vult u dan dit formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op en geven u, geheel vrijblijvend een advies op maat.
 
5Top
   
 

© Treasure Life 1999- 2015 Alle rechten voorbehouden - Onafhankelijk Herbalife Distributeur Eindhoven