Home

Laatste nieuws

Alle producten

Uiterlijke verzorging

Goed ontbijtplan

Afslanken

Aankomen

Gezond snoep

Energieker & vitaliteit

Gezondheid

 

Sport & voeding

Herbalife24 Sport

 

Welzijnscheck

BMI berekenen

Voedingsadvies

 

Online webwinkel

Bestellen

 

Contact

Wie zijn wij?

 

Zakelijke kans

Generation H

 

Herbalife info

Disclaimer

Privacy

Herbalife voedingssupplementen

Instant kruidendrank
 

Heerlijk en verkwikkend. Gewoon perfect, deze Thermojetics® Kruidenthee. Heerlijk en verfrissend, of u de thee nu koud of warm drinkt. Door een combinatie van eeuwenoude kruidenleer en modern raffinement, voelt u zich prima met deze calorievrije thee die u  bovendien vitaal houdt en u helpt meer water te drinken. Verkrijgbaar in vier heerlijke smaken: Original, Citroen, Perzik, Framboos.

 

Drinkt u veel koffie en thee? Door te veel koffie en thee krijgt het lichaam een tekort aan essentiële voedingsstoffen en neemt de schade door vrije radicalen toe. De plantaardige ingrediënten van onze wereldberoemde drank dragen ertoe bij dat u zich verkwikt voelt en veel energie heeft. Het is een smakelijk en veel milder alternatief voor thee of koffie – of u de instant drank nu warm of koud drinkt. U kunt de vier smaken ook gebruiken als basis voor een hele reeks verkwikkende drankjes.

Drinkt u liever frisdrank dan water? Er zitten gemiddeld zes suikerklontjes in één blikje frisdrank. Regelmatig een glas water drinken is erg belangrijk voor onze gezondheid en toch doen we dat maar zelden. Met de fruitige smaak van onze Thermojetics® Kruidenthee geeft u een glas water net dat beetje extra. In twee seconden heeft u zo een spannend alternatief voor al die traditionele frisdranken. De ingrediënten van deze kruidendrank bevatten bovendien allerlei stoffen die een extra waarde toevoegen aan uw dagelijkse hoeveelheid vocht. Door een kopje Instant Kruidenthee te nemen in plaats van frisdrank of koffie, krijgt u ook veel minder schadelijke voedingsstoffen binnen zoals geraffineerde suiker. Bovendien drinkt u zo meer water op een dag.

Drinkt u elke dag wel voldoende water? Wanneer we niet genoeg water drinken, krijgen we last van allerlei klachten die we in eerste instantie niet associëren met een watertekort in ons lichaam. Water is een van de vijf basiselementen van al het leven op aarde, en elke cel van ons lichaam schreeuwt om een constante aanvoer om goed te kunnen functioneren. Door Thermojetics® Instant Kruidenthee te drinken, vergroot u vanzelf de hoeveelheid water die u dagelijks tot u neemt en daarnaast bevat de thee een rijke samenstelling van voedingsstoffen.

Vind u het moeilijk om al die overtollige calorieën te verbranden? Wanneer we te veel energie tot ons nemen (m.a.w. méér eten dan waar het lichaam behoefte aan heeft), slaan we dit op als lichaamsvet. Thermojetics® Instant Kruidenthee drinken en regelmatig bewegen helpt dit te voorkomen.

 
Heeft u interesse in onze Herbalife producten, direct bestellen of wilt u meer informatie? Vult u dan dit formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op en geven u, geheel vrijblijvend een advies op maat.
 
5Top
   
 

© Treasure Life 1999- 2015 Alle rechten voorbehouden - Onafhankelijk Herbalife Distributeur Eindhoven