Home

Laatste nieuws

Alle producten

Uiterlijke verzorging

Goed ontbijtplan

Afslanken

Aankomen

Gezond snoep

Energieker & vitaliteit

Gezondheid

 

Sport & voeding

Herbalife24 Sport

 

Welzijnscheck

BMI berekenen

Voedingsadvies

 

Online webwinkel

Bestellen

 

Contact

Wie zijn wij?

 

Zakelijke kans

Generation H

 

Herbalife info

Disclaimer

Privacy

Herbalife voedingssupplementen

Liftoff unieke bruisende energiedrank
 
Liftoff™ geeft u een stoot ENERGIE telkens als u dat nodig hebt!

Liftoff™ is een bruisende stoot energie die in uw zak past en alleen verkrijgbaar is via uw Herbalife Distributeur, die het product rechtstreeks bij u thuis bezorgt. Neem Liftoff™ telkens als u een stoot energie nodig hebt om de dag mee door te komen.

Dankzij de exclusieve, energieke melange van taurine, guarana en cafeïne kunt u de hoogste versnelling inschakelen.

 
Exclusieve melange van voedingssupplementen. Liftoff™ is een voedzame energiedrank met vitaminen! Het bevat taurine, guarana en cafeïne, zodat u alert en gericht bezig blijft en u zich beter kunt concentreren. Bovendien geeft deze drank u 100% ADH vitaminen B, voor uw energieproductie, en vitamine C, dat bekend is om zijn antioxiderende eigenschappen.
 
 
Heeft u een drukke baan?
Als u snel moe wordt tijdens het werken, waardeert u vast het gevoel van vitaliteit en de stoot energie die u krijgt van de cafeïne en vitamines in Liftoff™.
 
Bent u actief en heeft u een gezonde levensstijl?
Liftoff bevat de antioxidant vitamine C en vitaminen B die helpen de energieproductie in stand te houden die nodig is voor uw actieve, gezonde levensstijl.
 
Studeert u nog?
Liftoff™ is een prima middel als u geconcentreerd wilt blijven en een extra stoot energie nodig hebt wanneer u moet studeren voor examens, opdrachten moet uitvoeren of voor dat vroege college of lesuur.
 
Leidt u een druk leven als ouder?
Liftoff™ kan u de extra stoot energie geven die u nodig hebt om uw kinderen en het huishouden aan te kunnen. Het werkt nog door als de kinderen in bed liggen, dus u kunt uw vrije tijd beter benutten.
 
Bent u een fanatiek sporter?

Liftoff levert 100% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid vitaminen B6 en B12 voor extra energie en vitamine C zodat uw energieniveau op peil blijft tijdens het sporten.

 
Heeft u interesse in onze Herbalife producten, direct bestellen of wilt u meer informatie? Vult u dan dit formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op en geven u, geheel vrijblijvend een advies op maat.
 
5Top
   
 

© Treasure Life 1999- 2015 Alle rechten voorbehouden - Onafhankelijk Herbalife Distributeur Eindhoven