Home

Laatste nieuws

Alle producten

Uiterlijke verzorging

Goed ontbijtplan

Afslanken

Aankomen

Gezond snoep

Energieker & vitaliteit

Gezondheid

 

Sport & voeding

Herbalife24 Sport

 

Welzijnscheck

BMI berekenen

Voedingsadvies

 

Online webwinkel

Bestellen

 

Contact

Wie zijn wij?

 

Zakelijke kans

Generation H

 

Herbalife info

Disclaimer

Privacy

Herbalife voedingssupplementen

Formule 2 Multivitamine Complex

Slechte eetgewoonten, veel stress door onze snelle manier van leven, luchtverontreiniging en uitlaatgassen kunnen leiden tot tekorten aan essentiŽle voedingsstoffen in ons lichaam. Ons afweersysteem functioneert verre van optimaal, waardoor het nog lastiger wordt om op het ideale gewicht te blijven. Formule 2 Ė Multivitamine Complex bevat 12 vitaminen en 10 mineralen , aangevuld met een selectie van kruiden en biedt u een oplossing als uw lichaam te weinig essentiŽle voedingsstoffen binnen krijgt.

 

Maakt u zich zorgen over de voedingswaarde van de verse producten die u eet?

Moderne teelttechnieken houden vaak in: het gebruik van chemicaliŽn, snelle groei in uitgeputte grond, vroege oogst en een onnatuurlijk rijpingsproces voordat de groenten en fruit langdurig worden opgeslagen en de halve wereld over worden vervoerd. Het is daarom ook niet verwonderlijk dat dit ten koste gaat van de voedingsstoffen! Het koken van groenten vermindert de voedingswaarde nog meer, daarom heeft het dus echt nut om dagelijks een hoogwaardig supplement met vitaminen en mineralen te nemen zoals Formule 2 Multivitaminencomplex.

Bent u geen fan van groenten?

Als u niet dagelijks vijf stuks fruit of porties groenten eet, komt uw lichaam belangrijke voedingsstoffen tekort. Naast Formule 2 kunt u uw voeding ook aanvullen met RoseOx dat een krachtige antioxidant-bescherming biedt, in handige tabletvorm.

 
Heeft u interesse in onze Herbalife producten, direct bestellen of wilt u meer informatie? Vult u dan dit formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op en geven u, geheel vrijblijvend een advies op maat.
 
5Top
   
 

© Treasure Life 1999- 2015 Alle rechten voorbehouden - Onafhankelijk Herbalife Distributeur Eindhoven