Home

Laatste nieuws

Alle producten

Uiterlijke verzorging

Goed ontbijtplan

Afslanken

Aankomen

Gezond snoep

Energieker & vitaliteit

Gezondheid

 

Sport & voeding

Herbalife24 Sport

 

Welzijnscheck

BMI berekenen

Voedingsadvies

 

Online webwinkel

Bestellen

 

Contact

Wie zijn wij?

 

Zakelijke kans

Generation H

 

Herbalife info

Disclaimer

Privacy

Herbalife voedingssupplementen

NRG tabletten
 

NRG tabletten bevatten het allerbeste van wat een der meest vitaliserende kruiden uit de natuur de mens te bieden heeft.

Herbalife is erin geslaagd om de krachtige kwaliteiten van Guarana te bundelen in NRG. Daardoor zullen uw prestaties verbeteren en zult u geen last meer hebben van een dip midden op de dag.

Voelt u zich soms uitgeput en zit u er echt doorheen? Dagelijks minder calorieŽn binnenkrijgen kan soms een ingrijpend effect hebben op uw energieniveau waardoor u zich ineens dodelijk vermoeid voelt. Guarana kan u weer een oppepper geven als u dat echt nodig heeft, het wordt gemakkelijk opgenomen door het lichaam en werkt snel en effectief.

Waarom is Guarana een goede vervanging van koffie? Het bevat een mildere vorm van cafeÔne en is minder belastend voor uw spijsvertering. Toch heeft het een verrassend verkwikkend effect.

Welke positieve werking heeft Guarana? Net zoals wanneer u koffie drinkt, worden de kruideningrediŽnten snel door uw lichaam opgenomen en na een klein half uurtje voelt u het verschil al.

Wanneer moet ik Guarana gebruiken? U kunt per dag maximaal vier Guarana tabletten innemen (neem die ís avonds allťťn als u van plan bent om lang op te blijven!). U neemt ze in met water in plaats van midden op de ochtend of in de loop van de middag een kop koffie te drinken. Dan krijgt u het beste resultaat.

Heeft u last van een middagdip? Er zijn veel mensen die in de loop van de middag inzakken en zich dan slecht kunnen concentreren. Zo ongeveer tegen half vier, precies tussen de lunch en de avondmaaltijd in. Neem tegen die tijd de Guarana tabletten en u voelt zich snel weer fit en energiek.

 
Heeft u interesse in onze Herbalife producten, direct bestellen of wilt u meer informatie? Vult u dan dit formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op en geven u, geheel vrijblijvend een advies op maat.
 
5Top
   
 

© Treasure Life 1999- 2015 Alle rechten voorbehouden - Onafhankelijk Herbalife Distributeur Eindhoven