Home

Laatste nieuws

Alle producten

Uiterlijke verzorging

Goed ontbijtplan

Afslanken

Aankomen

Gezond snoep

Energieker & vitaliteit

Gezondheid

 

Sport & voeding

Herbalife24 Sport

 

Welzijnscheck

BMI berekenen

Voedingsadvies

 

Online webwinkel

Bestellen

 

Contact

Wie zijn wij?

 

Zakelijke kans

Generation H

 

Herbalife info

Disclaimer

Privacy

HERBALIFE VOEDINGSSUPPLEMENTEN

Prelox Blue
Prelox Blue. Helpt de mannelijke vitaliteit te verhogen.

Mannen van alle leeftijden komen in aanmerking voor Prelox« Blue: Prelox« Blue is een afgeleid kruidensupplement. Het bevat uitsluitend erkende ingrediŰnten die al tal van jaren hun nut bewezen hebben.

De druk die het tegenwoordige leven op de man legt en het verouderingsproces, zijn beide debet aan het teruglopen van de mannelijke vitaliteit. Miljoenen mannen over de gehele wereld moeten overdag hard werken en voelen zich daardoor tegen de avond moe en lusteloos. Dit revolutionaire product heeft resultaat dankzij zeer krachtige antioxidant ondersteuning. Uiteindelijk kan Prelox« Blue u helpen de gevolgen van een gestreste en krachtenverslindende manier van leven de baas te worden en de typisch mannelijke vitaliteit te herstellen.

Hoe lang mag ik dit supplement gebruiken? Wij adviseren u gedurende de eerste veertien dagen tweemaal per dag twee tabletten in te nemen. Daarna mag dit tweemaal per dag een of twee tabletten zijn. U mag dit product zonder bezwaar langdurig blijven gebruiken.

Zijn er contra-indicaties? Net als het voor andere producten geldt: als u te maken heeft met ernstig verhoogde bloeddruk of een hart- of vaatziekte, is het raadzaam eerst de huisarts te raadplegen.

Prelox« Blue bevat een gepatenteerde mix van L-arginine, pycnogenol en asparaginezuur, waaraan verder vitamine E is toegevoegd.

- L-arginine is een aminozuur dat veel voorkomt in voedsel, zoals chocolade, gelatine, noten en graanproducten. Het vormt naar men aanneemt in het lichaam nitraatoxide, een stof die een belangrijke rol speelt in het vaatstelsel. Deze speelt volgens deskundigen ook een rol in diverse biologische processen.

- Pycnogenol is een gepatenteerde superantioxidant waarvan men uit de praktijk weet dat hij ook op de lange termijn volstrekt veilig is. Er is meer dan 30 jaar onderzoek aan gewijd. Pycnogenol wordt gedestilleerd uit de stam van de aan de Franse kust groeiende pijnboom.

- Asparaginezuur is van vitaal belang voor het uithoudingsvermogen, de hersenactiviteit en het welzijn van het zenuwstelsel. Het komt veel voor in voedingsstoffen als een prominent aanwezig aminozuur. Het heeft een sleutelrol in de stofwisseling en zorgt voor de vorming van andere aminozuren en biochemische stoffen binnen de cyclus van het salpeterzuur, waaronder ook L-arginine valt.

 
Heeft u interesse in onze Herbalife producten, direct bestellen of wilt u meer informatie? Vult u dan dit formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op en geven u, geheel vrijblijvend een advies op maat.
 
5Top

 

   
 

ę Treasure Life 1999- 2015 Alle rechten voorbehouden - Onafhankelijk Herbalife Distributeur Eindhoven