Home

Laatste nieuws

Alle producten

Uiterlijke verzorging

Goed ontbijtplan

Afslanken

Aankomen

Gezond snoep

Energieker & vitaliteit

Gezondheid

 

Sport & voeding

Herbalife24 Sport

 

Welzijnscheck

BMI berekenen

Voedingsadvies

 

Online webwinkel

Bestellen

 

Contact

Wie zijn wij?

 

Zakelijke kans

Generation H

 

Herbalife info

Disclaimer

Privacy

Herbalife voedingssupplementen

Formule 3 Proteine Poeder

Prote´ne, en met name de eiwitbouwstenen die men aminozuren noemt, is een onmisbaar bestanddeel voor nagenoeg elke lichaamscel. De cellen van het immuunsysteem, de huid, het haar en de spieren zijn allemaal voor een goed functioneren en gezonde groei afhankelijk van eiwitten. Uw lichaam heeft elke dag een bepaalde hoeveelheid eiwit nodig om sterk en gezond te blijven. Prote´ne Poeder is een makkelijke, vetvrije manier om het eiwit aan uw voeding toe te voegen, zodat u strak en fit blijft.

 

Herbalife biedt u de mogelijkheid uw prote´neconsumptie te personaliseren. Door de voor u geschikte hoeveelheid prote´ne te gebruiken, helpt u uw spiermassa te handhaven, waardoor uw stofwisseling actiever wordt, waardoor u meer calorieŰn verbrandt. En nog belangrijker, prote´ne kan uw hongergevoel verminderen en vormt zo de perfecte aanvulling op uw Formule 1 shakes.
 

Wat 'n geluk dat er prote´ne is!

We hebben eiwitten nodig om sterk en fit te blijven. Als we te weinig eiwitten eten zal het lichaam ze gaan onttrekken aan onze spieren en organen. En die prote´nen zijn toevallig wel van levensbelang voor de ontwikkeling van de spieren die ervoor zorgen dat er meer calorieŰn worden verbrand. Je zou kunnen zeggen dat de spieren 'vetverbrandingsovens' zijn. Want ze houden onze stofwisselingsmolen op volle toeren.

Bij een teveel aan snel vrijkomende koolhydraten neemt het lichaamsgewicht toe
Van oudsher is ons bijgebracht dat we koolhydraten moeten eten als voornaamste bron van energie. Maar veel mensen hebben de snel vrijkomende koolhydraten  (pasta, koekjes, deegwaren) verward met de langzaam vrijkomende (o.a. granen, muesli, groenten) en van eerstgenoemde teveel gegeten - de verleidelijke, makkelijke en ook nog lekkere keus! De meesten van ons leiden een zittend bestaan, dus elk overschot aan energie (uit koolhydraatrijk voedsel) wordt opgeslagen als lichaamsvet.

De tegenwoordige dagelijkse overconsumptie van snel vrijkomende koolhydraten verklaart waarom je wereldwijd steeds meer 'over zware'  koolhydraateters ziet!

Optimaliseer uw prote´ne inname samen met de Formule 1!

Goed om hierop te letten:

  1. Eet verspreid over de dag gewone maaltijden

  2. Eet vooral langzaam vrijkomende koolhydraten (graanproducten en groenten)

  3. Neem meer 'levende' voedingsstoffen in, zoals vers fruit en verse groenten

  4. Let erop wat uw lichaam aan eiwit nodig heeft en pas uw voeding daarop aan!

Hoeveel prote´ne heb ik nodig?

Vrouwen hebben ongeveer 100 gram eiwit per dag nodig. Mannen hebben ongeveer 150 gram eiwit per dag nodig.

Wat kan Herbalife voor me doen?

Als u probeert alle prote´ne die u nodig heeft uit uw voedsel te halen, zoals bijvoorbeeld vlees, dan incasseert u teveel calorieŰn, omdat zulk eiwitrijk voedsel doorgaans ook veel vet bevat.

Herbalife's Formule 1 maaltijdvervangende shake waarin extra prote´ne zit, ons Prote´ne-supplement en de tussendoortjes zijn eiwitbronnen die het lichaam snel en gemakkelijk opneemt. Zo voldoet u beter aan de behoeften aan eiwit van uw lichaam zonder dat u daarbij die ongewenste calorieŰn inneemt.

Hoeveel?

Als uw streefcijfer aan dagelijkse prote´neconsumptie 100 gram bedraagt, ziet u hieronder hoe u dit elke dag binnen kunt krijgen.

Ontbijt : Formule 1 Cappuccino shake (18,9 g) + 2 eetlepels Prote´ne Poeder (10 g) = 28,9 g
Lunch : Formule 1 shake (17,5 g) + 2 eetlepels Prote´nepoeder (10 g) = 27,5 g
Tussendoortje : Sojanootjes (10,6 g)
Avondeten : Een stukje mager vlees van 85 g (30 g)


Totaal aan eiwit: 97 g
Let op: Als u hier elke dag een tot drie eetlepels. Prote´nepoeder aan toevoegt, consumeert u ongeveer 15 gram hoogkwalitatieve prote´ne.

Deze aanbevelingen zijn gedaan door David Heber, voorzitter van de Wetenschappelijke Adviesraad van Herbalife, oprichter en hoofd van het UCLA Center voor menselijke voeding in Los Angeles. Deze kunnen per land en per persoon variŰren.

 

Reken af met dat stagnerende gewichtsverlies: een tot drie eetlepels prote´nepoeder per dag (naar behoefte) kan u tot wel 15 gram hoogwaardig eiwit bezorgen. Dit versterkt het gevoel van verzadiging en draagt bij tot een toereikende opname van prote´ne.

De droom van de bodybuilder: voor gewichtsheffers is het Formule 3 ľ Prote´ne Poeder een uitstekende keus om te zorgen dat hun eiwitbestand op peil komt. Gewichtsheffers kunnen Formule 1 gebruiken, er melk, fruit en twee afgestreken eetlepels prote´nepoeder toevoegen en zo gemakkelijk de 25 gram eiwit halen die wordt aanbevolen voor een vervangende shake na hun workout.

 

De feiten op een rij

Ľ Draagt bij aan een veilige en aanbevolen consumptie van prote´ne.

Ľ Bevat ongeveer 5 gram prote´ne per afgestreken eetlepel.

Ľ Bevat soja-eiwit.

Ľ Bevat eiwit uit wei die rijk is aan cyste´ne en methionine, twee aminozuren.

Ľ Bevat geen suiker, gist, cholesterol, zout, lactose of zoetmakers.

Ľ Oplosbaar in elke drank, warm of koud.

 
Heeft u interesse in onze Herbalife producten, direct bestellen of wilt u meer informatie? Vult u dan dit formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op en geven u, geheel vrijblijvend een advies op maat.
 
5Top
   
 

ę Treasure Life 1999- 2015 Alle rechten voorbehouden - Onafhankelijk Herbalife Distributeur Eindhoven