Home

Laatste nieuws

Alle producten

Uiterlijke verzorging

Goed ontbijtplan

Afslanken

Aankomen

Gezond snoep

Energieker & vitaliteit

Gezondheid

 

Sport & voeding

Herbalife24 Sport

 

Welzijnscheck

BMI berekenen

Voedingsadvies

 

Online webwinkel

Bestellen

 

Contact

Wie zijn wij?

 

Zakelijke kans

Generation H

 

Herbalife info

Disclaimer

Privacy

Afslanken programma

Quickstart Classic
 
Wat is Herbalife«?

Een gewichtbeheersingsprogramma op maat. Afgestemd op uw individuele behoeften en ontworpen om in harmonie met uw lichaam te werken zodat u op gewicht komt en in vorm blijft!

 

Hoe werkt het?

1 Ken uw lichaam De lichaamsanalyse is de eerste stap naar een persoonlijke oplossing met Herbalife«.

De eerste stap voor een persoonlijke oplossing met Herbalife is het maken van een lichaamsanalyse. Ga rustig zitten en laat uw Herbalife Coach vaststellen welk persoonlijke maaltijdplan geschikt is om uw aanpak van gewichtbeheersing optimaal te laten verlopen, met precies de juiste hoeveelheid prote´ne.

Prote´ne en persoonlijke aanpak- dÚ sleutelwoorden van Herbalife«

Als u de juiste hoeveelheid prote´ne eet die past bij uw lichaam, dan kan dit u helpen de bekende hongeraanvallen tegen te gaan. U vergroot zo de vetvrije massa van het lichaam, wat weer leidt tot versnelling van de stofwisseling en het verbranden van meer calorieŰn!

Het is zo eenvoudig! Uw Herbalife Coach maakt alle berekeningen voor u en komt met de oplossing waarop u al zo lang heeft gewacht.

 

2 Geniet van uw ideale maaltijd Ontbijt - Begin de dag met een heerlijke voedzame shake, in ÚÚn van de vijf verrukkelijke smaken.

Halverwege de ochtend - Neem een gezonde snack, zoals een prote´nereep of sojanootjes als u eiwit nodig heeft.

Lunch - Maak opnieuw zoĺn lekkere romige shake - ook eenvoudig en handig voor mensen die onderweg of op kantoor zijn.

Halverwege de middag - Geniet van een tussendoortje in de vorm van wat stukjes knapperige selderij of wortels. Neem een prote´nereep of sojanootjes als u meer eiwit nodig heeft.

Avondeten - Eet bij voorkeur een gerecht met mager eiwit, zoals kip, vis of tahoe en serveer er royaal kleurrijke groenten bij.

 

3 Maak uw succes optimaal

Het is heel normaal als u af en toe een hongeraanval krijgt, of zin krijgt in iets lekkers. Dit kan ook gebeuren als u een programma volgt voor uw gewichtbeheersing dat helemaal is toegesneden op uw behoeften. Daarom hebben we een aantrekkelijk assortiment van prote´nerijke snacks en supplementen ontwikkeld. Deze producten helpen om de specifieke uitdagingen het hoofd te bieden.

 

Prote´ne + Sporten = een beter figuur

Sporten maakt ook deel uit van uw Herbalife programma. Om in vorm te komen moet u bewegen! Sporten in combinatie met prote´ne, helpt spierweefsel op te bouwen. Hoe meer spierweefsel u heeft, hoe sneller uw stofwisseling en des te meer calorieŰn u zult verbranden in rusttoestand.

Vraag uw Coach naar ideeŰn om te beginnen met sport!

 
Formule 1 shake
Multivitaminen
Vezel en kruiden
 
Heeft u interesse in onze Herbalife producten, direct bestellen of wilt u meer informatie? Vult u dan dit formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op en geven u, geheel vrijblijvend een advies op maat.
 
5Top
   
 

ę Treasure Life 1999- 2015 Alle rechten voorbehouden - Onafhankelijk Herbalife Distributeur Eindhoven