Home

Laatste nieuws

Alle producten

Uiterlijke verzorging

Goed ontbijtplan

Afslanken

Aankomen

Gezond snoep

Energieker & vitaliteit

Gezondheid

 

Sport & voeding

Herbalife24 Sport

 

Welzijnscheck

BMI berekenen

Voedingsadvies

 

Online webwinkel

Bestellen

 

Contact

Wie zijn wij?

 

Zakelijke kans

Generation H

 

Herbalife info

Disclaimer

Privacy

Herbalife succes verhalen

 
Onderstaand slechts een aantal voorbeelden, miljoenen mensen over de hele wereld hebben met succes hun gewicht beheerst met behulp van het Herbalife programma voor gewichtsbeheersing. 
Herbalife Internationale website, verzamelde voor ons meerdere succesverhalen. Surf naar: Succes Stories!
 
Toen ik 35 was, had ik overgewicht. Ik wilde liever niet op de foto, warm weer was een ramp en korte broeken en rokjes waren, gezien mijn dijen, al helemaal uit den boze.

Hoewel ik me op de eerste plaats voelde aangesproken door de Herbalife Business Opportunity, begon ik meteen om het aanbevolen voedingsplan te volgen. Ik deed extra mijn best om mijn gezin gevarieerde en aantrekkelijke maaltijden voor te zetten, genoot van drie maaltijden per dag plus twee of drie proteïnerijke tussendoortjes en gebruikte de Instant Kruidenthee om twee liter water per dag te drinken.

In een paar maanden had ik een nieuw silhouet. Ik voel me fit, energiek en zo blij met mijn nieuwe vorm. Ik kan weer mooie kleren dragen en trots zijn op mezelf. En bovenal help ik om het leven van andere mensen te verbeteren door hen te laten kennismaken met de fantastische levenswijze van Herbalife.

 
Simone’s favorieten: Proteïnerepen (Citroen) en Instant Kruidenthee.
 
“Ik had overgewicht, nu train ik voor mijn tweede triatlon!”
 
Danny Lewington, 31, had overgewicht maar zijn liefde voor Herbalife en triatlons hebben zijn leven omgegooid.

Mijn eetpatroon was een complete ramp. Ik was dol op snacks: chocoladerepen, chips, gebak en frisdrank. Als lunch ging ik mij vaak te buiten aan pizza en friet. Ik had overgewicht en voelde mij slecht en neerslachtig. Toen ik 115 kilo woog realiseerde ik me dat ik iets voor mezelf moest doen.

Ik ontdekte Herbalife via het internet en startte met een gewichtsbeheersingsprogramma. Al snel begon ik mijn gewicht te beheersen. Maar niet alleen mijn uiterlijk veranderde, alles veranderde! Ik zag drastische veranderingen bij mezelf. Mijn houding, zelfvertrouwen en kijk op het leven waren compleet anders, ik was gelukkig en zo gemotiveerd ! Het was een ontzettende boost voor mijn eigenwaarde.

Mijn ervaring met de Herbalife producten is zo positief dat ik besloten heb Distributeur te worden. Ik uitoefen mijn activiteit zeven dagen per week, ik vind het gewoon geweldig! Mijn auto is beplakt met Herbalife advertenties en ik draag een ‘Beheers uw gewicht, vraag mij hoe’ button als ik de deur uitga. Ik zorg ook altijd dat ik een aantal foto’s bij me heb om nieuwe klanten aan te trekken. Ik heb ook een foto bij me van hoe ik er eerst uitzag, zodat mensen zelf het verschil kunnen zien.

Nu ik veel fitter ben doe ik mee aan danswedstrijden en aan triatlons, iets wat ik nooit gedacht had te kunnen doen. Afgelopen jaar heb ik met een groep mee gedaan aan de Michelob ULTRA London Triathlon en heb ik de zwemafstand in slechts 18 minuten afgelegd.

Ook dit jaar ben ik weer aan het trainen voor de Michelob ULTRA London Triathlon. Ik heb besloten om het dit keer alleen te doen. Dit is een grote persoonlijke uitdaging. Ik dans twee keer per week vier uur. Ik sport ook drie keer per week in de sportschool. Ik loop op de loopband, ik roei en fiets en druk me op. Ik ben blij met wat ik bereikt heb. Ik ben zo lang ongelukkig geweest en nu haal ik eindelijk alles uit het leven!

 
Danny’s favoriete producten tijdens het trainen voor de Michelob ULTRA London triatlons: Twee Formula 1 shakes per dag en een uitgebalanceerde maaltijd, Proteïnerepen, Cell-U-Loss, NRG tabletten, RoseOx, Cell Nutrition.
 
5Top
 
“Mijn leven is een sprookje!”
Vitor Ferreira, was eerst altijd moe en had overgewicht. Nu is hij een fitte, gezonde en succesvolle Distributeur.
 
Als kind was ik heel sportief, ik deed aan judo en gewichtheffen maar toen ik 23 jaar was stopte ik met sporten omdat ik er door mijn werk geen tijd meer voor had. Toen ik 27 jaar was voelde ik me zowel geestelijk als lichamelijk 40 jaar, maar Herbalife bracht hier verandering in. In 2011 vertelde een vriend mij over een geweldige mogelijkheid waarbij ik mijn gewicht kon beheersen en tegelijkertijd wat bij kon verdienen. Ik had nog nooit van Herbalife gehoord en was aanvankelijk erg sceptisch maar ging naar een Succes Training Seminar (STS) van Herbalife.

Met de kennis en motivatie die ik hier opdeed, kwalificeerde ik me meteen als Supervisor en begon ik zelf met een gewichtbeheersingsprogramma van Herbalife. Ik begon met het Quickstart Programma. In de eerste week werd ik ‘s ochtends al frisser wakker, ik snurkte niet meer en had meer energie. De resultaten waren overweldigend! In slechts drie en halve maand had ik veel gewicht verloren zonder dat ik gestopt was met het eten van wat ik lekker vond!

Ik ben ondertussen getrouwd met de geweldige vrouw die mij kennis heeft laten maken met deze mogelijkheid en we hebben een prachtige dochter. We werken vanuit huis en onze levensstijl is ronduit spectaculair met al dat reizen en de vakanties!

In september 2011 ben ik begonnen met bodybuilding. Ik heb spiermassa ontwikkeld en heb nog nooit zoveel energie gehad, het is gewoon fantastisch! Ik ben 31 jaar maar voel me 23, het is echt ongelofelijk.

Herbalife heeft ons sprookjesachtige mogelijkheden gegeven.

Herbalife heeft mij geholpen mijn leven te vernieuwen en heeft me aangemoedigd om mijn dromen één voor één te bereiken. We zijn helemaal verrukt maar het beste van alles is dat we zeker weten dat de volgende 25 jaar nog beter zullen worden. Dit is nog maar het begin!

 
Vitor’s favorieten: Quickstart Programma: Formule 1 Voedingsshake, Formule 2 Multivitaminecomplex, Formule 3 Gepersonaliseerd Proteïnepoeder, Vezel- en kruidentabletten, Thermojetics® Instant Kruidendrank en Cell Nutrition.
 
5Top
 
Tanja Lopulalan

Tanja Lopulalan is 39 jaar en woont in Nieuw-Vennep. Ze heeft een moeilijke periode achter de rug, waardoor ze zich totaal uitgeput voelde. Als moeder van twee kinderen voelde zij zich schuldig dat ze niet genoeg vitaliteit had om een goede ouder te zijn. En toen zag ze een Herbalife advertentie...

Ik voelde me voortdurend uitgeput…
Voordat ik Herbalife ging gebruiken, was ik veel te zwaar en had ik het gevoel dat ik totaal geen vitaliteit had. Ik was moe als ik naar bed ging, en nog vermoeider als ik wakker werd. Vreselijk! ’s Middags al kon ik niets anders dan op de bank liggen, en hopen dat de kinderen niet al te veel aandacht nodig hadden. Het was een leven van niks.

Iets zei me dat dit een kans was die ik niet mocht missen…
In juni 2003 zat ik op het internet te surfen, toen ik een Herbalife advertentie zag. Ik weet eigenlijk niet waarom ik er op inging, maar ik nam contact op met een vrouw in Zweden die Margareta Schock heette. Op de een of andere manier scheen ze precies te weten hoe ik me voelde. Het enthousiasme van Margareta was aanstekelijk, en voor het eerst sinds lange tijd voelde ik iets als positief aan. Van binnen wist ik dat ik een oplossing had gevonden! 

Met Herbalife was de beheersing van mijn gewicht gemakkelijk!
Mijn gebruik van de producten had bijna meteen effect. Binnen een paar dagen kon ik al de eerste resultaten zien en kon ik de hele dag doorgaan, zonder op de bank te hoeven kruipen. Ik had het geluk al in mijn eerste week een “startersdag” te kunnen bijwonen, en de mensen die ik daar ontmoette waren zo vriendelijk en behulpzaam dat ik wist dat ik op iets heel speciaals was gestuit! Met Herbalife was de beheersing van mijn gewicht gemakkelijk. Het was een uitkomst dat ik geen aparte porties hoefde af te wegen of volkomen andere maaltijden moest eten dan de rest van mijn gezin. Ik nam alleen een shake als ontbijt en een als lunch en at ’s avonds gewoon mee met iedereen. Alleen, Herbalife heeft mij bewuster gemaakt van evenwichtig eten, zodat het hele gezin daar nu van profiteert!

Na een half jaar was ik een volkomen ander mens geworden!
Al binnen enkele maanden had ik genoeg vitaliteit om te gaan sporten. Ik ben begonnen met spinning, zwemmen en zelfs schaatsen! Een hemelsbreed verschil met hoe ik me daarvoor voelde. In december ging ik een enorme uitdaging voor mezelf aan door deel te nemen aan een spinningmarathon van drie uur. Het was fantastisch en het geld dat we ophaalden ging naar een vereniging. Als iemand mij in juni had verteld dat ik aan zoiets zou gaan meedoen, dan zou ik ze compleet uitgelachen hebben!

Ik heb me nog nooit zo goed gevoeld!
In januari 2004 kwam ik op mijn streefgewicht, en voelde ik me geweldig! Mensen herkenden me niet meer, en mijn kinderen dachten dat ze een andere moeder hadden, want we gaan samen zwemmen, fietsen en schaatsen! Ik ben nu nog steeds op gewicht en ik geniet intens van het leven! Herbalife heeft iedereen wat te bieden, of je nu je gewicht wilt beheersen, beter wilt presteren bij het sporten, of je gewoon in het algeheel beter wilt voelen. Het zijn fantastische producten, en ik ben heel erg blij dat ik ze ontdekt heb!

 
5Top
 
Halldora Skuladottir

Toen Halldora een jaar of 25 was, had ze het gevecht met de weegschaal opgegeven. Haar gewicht was bijna 100 kilo en ze moest er echt iets aan doen! 

"Bereik alles wat u maar wilt!"
Nadat ze Herbalife had leren kennen en de producten was gaan gebruiken, viel Halldora af en kon ze haar gewichtsverlies volhouden. En, het belangrijkst van alles: ze kreeg haar zelfvertrouwen weer terug en past nu in de kleren waarvan ze altijd heeft gedroomd. Ze kan met een gerust hart zeggen dat ze niet meer bang is voor de weegschaal! 

"Beste tip"
Halldora's succestip is: "Concentreer je op de kleine dingen." Als het allemaal nogal overweldigend lijkt, is het gemakkelijk om het op te geven. Bedenk dan dat elk stapje een klein doel is op weg naar uw uiteindelijke, grote doel. 

 
5Top
 
Marinet van Roosmalen

De Nederlandse Marinet van Roosmalen is 43 jaar. Ze heeft twee kinderen, Sarah en Michael. Marinet hoorde in maart 2011 voor ’t eerst van Herbalife. Ze voelde zich toen twee keer zo oud als ze was en vond dat ze er slecht uitzag. Nu, een goed jaar later, klinkt haar verhaal heel anders.

Ik vond het vreselijk hoe ik eruit zag en wilde daar verandering in brengen.
Ongeveer anderhalf jaar geleden begon ik gewichtsproblemen te hebben en ik voelde me constant lusteloos en slap. Ik viel elke avond voor de tv in slaap en als ik wakker werd was ik uitgeput. Ik vond het vreselijk om mezelf in de spiegel te zien en kleren in grote maten te moeten kopen. Het was de hoogste tijd om er iets aan te doen, maar ik wist niet wat en hoe. Toen vertelde een vriendin me over Herbalife. Ik kreeg contact met een Distributeur die me alles over de producten vertelde en uitlegde hoe ze werkten. Het klonk allemaal heel simpel, dus ik dacht: waarom niet? Toen ik de producten bij haar ging ophalen, maakte ze een foto van me. Ik weet nog dat ik tegen mezelf zei: “Dit is de laatste foto van me in deze gedaante – het is nu tijd voor actie!”

Mijn Sponsor hielp me er doorheen.
Ik begon met Formule 1, Vezel- en kruidentabletten, Cell-U-Loss en de Instant kruidendrank. Ik verving twee maaltijden per dag door shakes en nam de voedingssupplementen precies volgens het advies van mijn sponsor. Ik wist dat ik om te slagen vooral consistent moest zijn en daarom was ik erg blij met de mentale hulp die ik van mijn Sponsor kreeg.

Er deden zich wonderbaarlijke dingen voor…
In de volgende drie maanden gebeurden er wonderbaarlijke dingen. Ten eerste voelde ik me eindelijk weer vol vitaliteit en kon ik ’s avonds weer wat ondernemen, zoals hockeyen en op bezoek gaan bij mijn vriendinnen. Vervolgens merkte ik dat opeens allerlei kleren die ik in geen jaren meer aan kon, me weer pasten en dat viel iedereen op! Na een paar maanden had ik mijn gewicht helemaal onder controle! Ik ben toen ook nog proteïnepoeder gaan gebruiken. Daardoor heb ik nu een beter figuur, met juiste proporties van: buik, billen en bovenbenen. 

Ik heb een fantastische tijd beleefd waarin ik mensen van over de hele wereld ontmoette!
Er waren zoveel mensen die me vroegen hoe ik het had klaargespeeld om mijn gewicht onder controle te krijgen, dat ik in juli 2011 besloot onafhankelijk Herbalife Distributeur te worden. Het is enig om te doen, omdat ik werk als de kinderen naar school zijn, zodat we daarna samen tijd kunnen doorbrengen. Tegen Kerstmis in 2011 zat ik in het World Team en ik genoot van alle Extravaganza’s en World Team Schools.

Mensen herkenden me niet!
Ik heb nu een perfecte maat en ik kom veel mensen tegen die me niet herkennen – kun je het ze kwalijk nemen? Ik gebruik de Herbalife producten nog altijd omdat ik me er zo goed bij voel. Mijn favoriet is Formule 1 Vanille opgelost in citroenyoghurt – daar kun je me midden in de nacht voor wakker maken! Herbalife heeft mijn leven compleet veranderd. Ik ben nu een fitte, energieke en slanke moeder en heb zalig werk dat me over de hele wereld brengt!

 
5Top
 
Diana van Drie-Rubini

Diana van Drie-Rubini is 31 jaar en woont in de Utrechtse gemeente Baarn. Sinds maart 2010 is ze actief als Herbalife Distributeur en ze is zelf haar eerste trouwe klant…

Ik had al van alles geprobeerd en ik had eerlijk gezegd geen hoge verwachtingen van Herbalife
Eind januari 2009 zag ik een advertentie met de zakelijke kansen die Herbalife te bieden had. Ik zat al een tijdje zonder werk wegens een faillissement en aarzelde geen moment. Ik schreef me onmiddellijk in als Distributeur en begon direct zelf met de producten. Ik begreep wel dat ik alleen iets kon verkopen wat ik zelf door en door kende. Ik had wel zo m’n twijfels of ik er wel iets mee zou bereiken. Er waren al heel wat diëten en afslankproducten de revue gepasseerd en de resultaten waren meestal geen lang leven beschoren. Onbewust verwachtte ik hetzelfde van de Herbalife producten.

Ik slaagde er echt in mijn gewicht te beheersen
Op advies van een collega-Distributeur begon ik met twee Formule 1 Shakes per dag. Daarnaast gebruikte ik Vezel- en kruidentabletten, Cell-u-loss, Fiberbond en Thermojetics® Geel. Ik dronk elke dag ook enkele glazen Thermojetics® Instant Kruidendrank1. Ik had de producten nog nooit geprobeerd, maar had nauwelijks last van een hongerig gevoel. En na één week was ik helemaal enthousiast; ik had na zeven dagen al wat gewicht kwijt! Hoewel ik niet helemaal begreep hoe dit mogelijk was, besloot ik ermee door te gaan. Na drie maanden had ik prima resultaten behaald waar ik erg tevreden over was. Het mooiste was dat ik nu in maatje 10 paste terwijl ik drie maanden geleden nog maat 14 had. 

Ik kan nu veel meer aan dan vroeger…
Ik ben gek op sporten. Maar als ik vroeger goed op mijn eten lette en meer bewoog, bleef m’n gewicht toch precies hetzelfde. Maar toen ik deze keer weer regelmatig begon te bewegen, liep mijn gewicht behoorlijk snel terug. Met alle extra energie die ik nu dankzij de producten heb, loop ik hard, ik fiets en doe drie tot vier keer per week aan aerobics. Afgelopen jaar stond ik voor het eerst aan de start van een wedstrijdloop – de Utrecht City Run van 10 kilometer waar ik binnen één uur finishte. Een paar dagen later klaagden veel deelnemers over spierpijn, maar ik had nergens last van. Ik voelde me prima en ik weet zeker dat de Herbalife producten hierbij van pas kwamen. En nog zo’n heerlijke verandering: ik ben nooit meer moe. Voordat ik de Herbalife producten gebruikte, lag ik voor tien uur ’s avonds al te doezelen op de bank, maar nu bruis ik zelfs laat op de avond nog van energie.

Met Herbalife komt mijn droom steeds dichterbij!
In december 2003 heb ik me gekwalificeerd als Supervisor. Na mijn eerste jaar met Herbalife voel ik me absoluut veel fitter en ik zit lekker in mijn vel. Deze zomer wil ik de Vierdaagse van Nijmegen lopen en ik ben al begonnen met trainen. Verder vind ik de flexibiliteit van het Distributeurschap heerlijk en geniet van alle kansen die Distributeurs hebben om te reizen. Mijn lange-termijn doel is een reis naar Costa Rica om me letterlijk onder te dompelen in mijn passie voor dolfijnen en walvissen. Ik weet dan ook 100% zeker dat ik de rest van mijn leven Herbalife Distributeur blijf. 

 
5Top
 
Bas Kindt

Bas Kindt hield er altijd al een evenwichtige levensstijl op na maar toen hij eind dertig was werd hij zo opgeslokt door zijn werk dat hij er slechte eetgewoonten op na begon te houden. Tegen de tijd dat hij veertig werd had hij behoorlijk wat overgewicht en wilde hij zijn oude figuur en conditie terug...

Ik was zo wanhopig dat ik zelfs overwogen heb om me te laten opereren!
De drie passies in mijn leven zijn tafeltennis, mountain biken en mijn Harley Davidson. Naarmate de jaren verstreken nam mijn gewicht toe en had ik nog maar weinig energie om meer te doen dan werken, eten en slapen. Ik heb verspreid over een aantal jaren verschillende diëten geprobeerd maar ik hield het nooit vol en kon mijn resultaten nooit bewaren. Ik was zo wanhopig op zoek naar een oplossing dat ik zelfs een maagverkleining heb overwogen; maar toen hoorde ik over Herbalife.

Geen enkel ander gewichtbeheersingsprogramma biedt zoveel ondersteuning!
Ik ontmoette mijn Herbalife Distributeur en zij was fantastisch! Geen enkel ander gewichtbeheersingsprogramma biedt zoveel ondersteuning. Ik startte met mijn programma in januari 2010. Ik nam Formule 1, 2 en 3 twee keer per dag in plaats van een maaltijd en nam de Vezel- en kruidentabletten. Ondanks het feit dat ik de maand daarop aan mijn knie geopereerd werd en veel rust moest houden voelde ik mij prima; ik had veel meer energie en had weer zin om te gaan sporten! 

Het was heel motiverend om iedere maand te zien dat ik fantastische resultaten behaalde!
In maart 2011 ging ik er weer met mijn moutain bike op uit en ik merkte dat ik de energie had om routes te rijden die ik al lang niet meer gereden had. Ik woog mezelf iedere maand; het was heel motiverend. In juli 2011 waren de eerste resultaten al zichtbaar! Vlak hierna ging ik op een Harley Davidson vakantie met vrienden. Ik was bang dat het moeilijk zou zijn om me aan het programma te houden maar ik had me geen zorgen hoeven maken, toen ik terug kwam in augustus was ik nog slanker geworden!

Ik had maar enkele maanden nodig om mijn streefgewicht te bereiken!
Tijdens die maanden veranderde ik van binnen en van buiten. Ik zat niet langer 's avonds thuis in slaap te doezelen maar ik ging naar de sportschool en deed zelfs mee met spinning lessen! Ik ben nu nog steeds op gewicht en ik voel me jaren jonger! Ik neem nu ook Herbalifeline wat ervoor zorgt dat ik elke dag de Omega-3 essentiële vetzuren binnen krijg! Herbalife heeft mij iets terug gegeven dat ik dacht voor altijd kwijt te zijn namelijk kwaliteit in mijn leven dus: Bedankt! 

 
5Top
 
Jonas Jeannot - Nadia Mercelis 

Jonas Jeannot
Jonas Jeannot was een scepticus die in februari 2011 de Herbalife producten begon te gebruiken. 

"Alles wat ik at voor ik Herbalife leerde kennen was ongezond."
Maar hij waagde de sprong in het diepe en veranderde zijn eetpatroon volledig. Hij verloor al snel 4 kilo, voornamelijk door het gebruik van Formule 1 en Formule 3. Trek in ongezonde tussendoortjes werd gestild met Herbalife's fantastische proteïnerepen met chocoladesmaak. 

"Het beste aan dit gewichtsverlies is de verandering die dit heeft teweeggebracht in mijn leven van alledag."
Jonas geeft toe dat hij een totaal ander persoon is geworden en dat hij nu geniet van de kleine dingen in het leven - rondlopen en gekleed gaan zoals andere mensen! 

"Even stoppen"
Door het programma trouw te volgen heeft Jonas in totaal een geweldige 90 kilo verloren. Zijn beste tip is dat u zich geen zorgen moet maken als uw gewichtsverlies enige tijd stagneert. Stop even een paar dagen met het programma, maar blijf de vitamines en de thee gebruiken. "Als u weer begint, horen de kilo's er weer af te vliegen - zo ging dat bij ons!" 

Nadia Mercelis
Na 35 jaar jojo-effect ontdekte Nadia Mercelis dankzij haar moeder Herbalife. 

"Ik eet nog steeds in mijn favoriete restaurants."
Zodra Nadia de producten begon te gebruiken, meer groente en fruit ging eten en juist minder vet en koolhydraten, begon ze gewicht te verliezen. Maar afvallen betekent niet dat u uzelf dingen hoeft te ontzeggen, en een avondje uit eten in haar favoriete restaurants is voor haar nu pure verwennerij! 

Nadia verloor gewicht en kon het gewichtsverlies volhouden dankzij een combinatie van producten: Formule 1 en 3 en Herbalifeline. Proteïnerepen in de smaak Tropische vruchten en sojanoten hielpen haar met de lekkere trek. Haar beste tip is: vergeet niet om in de loop van de dag voldoende vocht tot u te nemen. Drink veel water. 

"Voel je mooi."
Ze zit nu lekkerder in haar vel en heeft haar zelfvertrouwen terug. "Ik kan precies de kleding dragen die ik wil, ik zie er geweldig uit en voel me fantastisch!" Daarnaast heeft Nadia veel meer energie en raakt ze niet meer buiten adem bij haar dagelijkse activiteiten.

 
Herbalife Gewichtsbeheersing Programma Verklaring. "Alle verwijzingen naar gewichtscontrole hebben betrekking op het Herbalife Gewichtsbeheersing Programma dat onder andere een evenwichtig dieet, regelmatige lichaamsbeweging, voldoende water en rust omvat." Deze resultaten zijn niet kenmerkend. Individuele resultaten lopen uiteen. Herbalife kan helpen bij gewichtsbeheersing als onderdeel van een calorie-beperkt programma.
 
Heeft u interesse in onze Herbalife producten, direct bestellen of wilt u meer informatie? Vult u dan dit formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op en geven u, geheel vrijblijvend een advies op maat.
 
5Top
 
   
 

© Treasure Life 1999- 2015 Alle rechten voorbehouden - Onafhankelijk Herbalife Distributeur Eindhoven