Home

Laatste nieuws

Alle producten

Uiterlijke verzorging

Goed ontbijtplan

Afslanken

Aankomen

Gezond snoep

Energieker & vitaliteit

Gezondheid

 

Sport & voeding

Herbalife24 Sport

 

Welzijnscheck

BMI berekenen

Voedingsadvies

 

Online webwinkel

Bestellen

 

Contact

Wie zijn wij?

 

Zakelijke kans

Generation H

 

Herbalife info

Disclaimer

Privacy

HERBALIFE VOEDINDSSUPPLEMENTEN

Tang Kuei
 
Tang Kuei. Vrouwelijk evenwicht, bevordert de spierontspanning.

Herbalife heeft deze speciale formule gecreëerd als ondersteuning bij grote lichamelijke inspanningen en voor vruchtbare vrouwen. Tang Kuei bevat twee zeer nuttige ingrediënten: engelwortel (Tang Kuei) en kamille, waarmee de lichamelijke systemen hun evenwicht kunnen hervinden.

 
Al eeuwenlang beschouwen Chinese plantenkenners Tang Kuei als een ‘superieure plant’, die elke dag als versterkend middel genomen kan worden. In China gebruikt men het nog steeds in de soep en bouillon om de voedingswaarde ervan te verhogen. Het is een rijke bron van vitamine A en B, calcium, ijzer en magnesium.

Bijzondere omstandigheden vragen om bijzondere hulp. Vrouwen van vruchtbare leeftijd ondergaan elke maand hormonale veranderingen die tot een serie ongemakken kunnen leiden. Tang Kuei helpt dankzij de milde, op planten gebaseerde eigenschappen het lichaam om het natuurlijk evenwicht terug te vinden. Het maakt deel uit het dagelijks voedingsprogramma van duizenden Chinese vrouwen en dat sinds eeuwen, waarom zou u er daarom niet zelf gebruik van maken!

Eigenschappen van de hoofdingrediënten:

Angélique sinensis – “Tang Kuei” wordt gemaakt van de wortel van de plant Angelica sinensis. De wortel van de plant heeft de voorkeur omdat deze grote hoeveelheden calcium bevat, alsmede B vitaminen, ijzer, magnesium en essentiële oliën.

Calcium is nuttig in de voeding om de spiertonus in stand te houden. Spieren met gebrek aan calcium kunnen hyperactief worden en daarom meer geneigd zijn om samen te trekken.

Kamille – Wordt gebruikt om de ontspannende en rustgevende eigenschappen. Kamille vormt een traditionele, op planten gebaseerde behandeling die veel mensen gebruiken om spierpijn te bestrijden.

Biergist – Een uitstekende bron van B1, B6 en foliumzuur. Het is rijk is aan aminozuren, aan lecithine en aan chroom.

 
Vrouwen gebruiken Tang Kuei al eeuwenlang, na grote fysieke inspanningen, als verlichting voor de pijnen die vaak gerelateerd zijn aan stress en titanische spierkrampen.
 
Heeft u interesse in onze Herbalife producten, direct bestellen of wilt u meer informatie? Vult u dan dit formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op en geven u, geheel vrijblijvend een advies op maat.
 
5Top

 

   
 

© Treasure Life 1999- 2015 Alle rechten voorbehouden - Onafhankelijk Herbalife Distributeur Eindhoven