Home

Laatste nieuws

Alle producten

Uiterlijke verzorging

Goed ontbijtplan

Afslanken

Aankomen

Gezond snoep

Energieker & vitaliteit

Gezondheid

 

Sport & voeding

Herbalife24 Sport

 

Welzijnscheck

BMI berekenen

Voedingsadvies

 

Online webwinkel

Bestellen

 

Contact

Wie zijn wij?

 

Zakelijke kans

Generation H

 

Herbalife info

Disclaimer

Privacy

Herbalife voedingssupplementen

Thermo Complete
 

Thermo Complete is een revolutionair kruidensupplement ontwikkeld ter ondersteuning van het afslankproces.

Thermo Complete bevat een krachtige mix van zorgvuldig geselecteerde kruiden. De verschillende eigenschappen ervan werken synergetisch, waardoor u zich sterker zult voelen en nog beter opgewassen bent tegen de dagelijkse opgaven die met afslanken en gewichtsbeheersen samenhangen.

 

Ook het meest perfecte gewichtsbeheersingsplan, waarin sprake is van optimale voeding en regelmatige lichaamsbeweging, kan niet voorkomen dat u zich soms slap voelt. Zelfs voor de meest toegewijde deelnemer die vastbesloten is om zijn of haar gewicht onder controle te krijgen, kan het buitengewoon lastig zijn om de dag door te komen zonder toe te geven aan de neiging tot snoepen of iets te doen tegen een knagend hongergevoel.
 
Tijdens een gewichtsbeheersingsmethode met een verlaagde calorieŽnconsumptie is het uitermate belangrijk om ervoor te zorgen dat u voldoende essentiŽle voedingsstoffen binnenkrijgt, zodat uw lichaam sterk en gezond blijft. Alle Herbalife producten die de gewichtsbeheersing ondersteunen zijn zo samengesteld dat zij onderling samenwerken, in elk ervan zit een reeks extra voedingsstoffen waarvan wordt aangenomen dat zij bepalend zijn voor het welzijn.
 
Heeft u interesse in onze Herbalife producten, direct bestellen of wilt u meer informatie? Vult u dan dit formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op en geven u, geheel vrijblijvend een advies op maat.
 
 
5Top
   
 

© Treasure Life 1999- 2015 Alle rechten voorbehouden - Onafhankelijk Herbalife Distributeur Eindhoven