Home

Laatste nieuws

Alle producten

Uiterlijke verzorging

Goed ontbijtplan

Afslanken

Aankomen

Gezond snoep

Energieker & vitaliteit

Gezondheid

 

Sport & voeding

Herbalife24 Sport

 

Welzijnscheck

BMI berekenen

Voedingsadvies

 

Online webwinkel

Bestellen

 

Contact

Wie zijn wij?

 

Zakelijke kans

Generation H

 

Herbalife info

Disclaimer

Privacy

Herbalife voedingssupplementen

Vezel en kruidentabletten
 
Vezel- en kruidentabletten Vezels zijn belangrijk voor een gezonde spijsvertering. Helaas bevat onze voeding vaak te weinig vezels, houdt uw lichaam dus gezonde met Vezel- en kruidentabletten.

Als u een gewichtmanagementsprogramma volgt, is de kans groot dat u te weinig vezels eet. Dit is in het bijzonder belangrijk wanneer u meer proteďne gebruikt. Sommige lichamen zullen zich moeten aanpassen aan het Herbalife kernprogramma, constipatie kan één van de voortekens zijn van deze aanpassingsfase. Het is onontbeerlijk meer water te drinken en veel vezels te gebruiken. De Vezels- en Kruidentabletten zijn ontwikkeld om een doeltreffend gewichtsmanagement te ondersteunen door het lichaam te helpen afvalstoffen te verwijderen.

 

De kracht van vezels

Wilt u zowel uw energie als uw gezondheid een boost geven?

Dan moet u uw spijsverteringssysteem zien als de motor van uw lichaam. Om goed te kunnen werken heeft uw motor iedere dag vezels en water nodig. Zonder vezels en water blokkeert u en loopt u vast!

 

Vezels zorgen voor veel belangrijke taken die helpen om uw lichaam in tiptop conditie te houden:

Oplosbare vezels (uit haver, rogge, fruit, groenten, zemelen en peulvruchten) helpen om de opname van glucose te vertragen en helpen de bloedsuikerspiegel te reguleren en voorkomen grote pieken en dalen.

Het zorgt voor voeding voor de ‘vriendelijke bacteriën’ in de darmen die als tegenprestatie verscheidene essentiële vitaminen aanmaken.

Vezels zorgen voor een verzadigd gevoel waardoor de eetlust beheerst wordt.

Vezels bevorderen de stoelgang waardoor ook giftige stoffen sneller worden uitgescheiden.

Het is aangetoond dat het eten van voldoende vezels de gezondheid van hart- en vaatsysteem ondersteunt, het cholesterolgehalte verlaagt en het is tevens in verband gebracht met de voorkoming van darmziekten.

Het bevordert het spijsverteringssysteem, dat weer zorgt voor een mooiere huid, glanzend haar, sterke nagels en een slankere vorm.

 

Dus, eet u voldoende vezels?

De gemiddelde consumptie is 17g per dag, dit is niet genoeg! Voedingsdeskundigen raden een dagelijkse consumptie aan van 18-30g. Gelukkig is het niet moeilijk om deze hoeveelheid te eten. Eet meer fruit, groente, salade, graanproducten, noten, peulvruchten en zilvervliesrijst en eet minder bewerkte levensmiddelen. Vezels zorgen voor een verzadigd gevoel dus als u meer vezels eet krijgt u niet zo snel een hongerig gevoel, goed nieuws voor mensen die hun gewicht willen beheersen.

 

De gouden regel is: langzaam opbouwen, eet geleidelijk aan meer vezels en drink meer water zodat uw lichaam de tijd krijgt zich aan het nieuwe eetpatroon aan te passen. Na een paar dagen merkt u absoluut verschil!

 

Ondersteunende supplementen

Het is duidelijk dat vezels belangrijk zijn voor een goede gezondheid, de gunstige invloeden zijn verreikend. Een vezelsupplement kan helpen uw doelstellingen te bereiken en kan tegelijkertijd helpen uw welzijn te verbeteren. Vezel- en kruidentabletten zijn de perfecte keuze, de speciale mix van kruiden zorgt ervoor dat u erop kunt vertrouwen dat er van binnen hard gewerkt wordt!

 
Heeft u interesse in onze Herbalife producten, direct bestellen of wilt u meer informatie? Vult u dan dit formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op en geven u, geheel vrijblijvend een advies op maat.
 
5Top
   
 

© Treasure Life 1999- 2015 Alle rechten voorbehouden - Onafhankelijk Herbalife Distributeur Eindhoven